top of page

Är det du som ska ta över stafettpinnen ?

Vi söker pastor 

Efter flera år med Annika Bertilsson som pastor söker vi nu någon som kan ta över stafettpinnen och fortsätta loppet. Vi är just nu inne i en fantastisk tid, det är en dröm att få berätta om vår församling. Länge såg vi på det vi inte hade, men när vi ändrade vår blick för att ta vara på den lilla gemenskapens fördelar, då hände någonting. Här känner vi varandra, kommer någon ny ser vi det och är beredda att sätta oss ner för att fika och samtala. Vi vill leva nära människor och nära Jesus, det är vår passion.

Vi har ett växande och utåtriktat barn- och ungdomsarbete, de flesta har ingen kyrklig bakgrund. Vi möter nysvenskar på språkcafé, i gudstjänsterna och tillsammans med barnen. Vårt missionsintresse finns i Lettland och Ukraina och sedan kriget startade förra året finns delar av vår vänförsamling från Zjytomyrregionen här hos oss. Nästan varje söndag kommer nya personer till gudstjänsterna.

Det viktigaste för oss är att du vill leva nära Jesus och nära människor, med ledning från den helige Ande. Men vi vill gärna att du har pastorsutbildning eller erfarenhet av församlings­arbete och att du delar Pingsts värdegrund och teologi.

Vi erbjuder en heltids- eller deltidstjänst mellan 75-100 % med start 1 september eller efter överenskommelse. 

Vill du veta mer kontakta vår ordförande Ove Jävert, mobilnr. 073 985 35 13 eller

mejl ovejav13@gmail.com.

2023-05-18 (2).png
bottom of page