Samarbetspartners

Pingst Fria Församlingar i Samverkan

PI_logo_RGB.png

Pingstförsamlingen i Vallentuna träffas i Centrumkyrkan och är en naturlig del av den Svenska Pingströrelsen. År 2001 bildades samverkans föreningen "Pingst Fria Församlingar i Samverkan" som förkortas till Pingst FFS. Där finns information om den svenska pingströrelsen och alla dess olika grenar. Ex LP-stiftelsen, PMU med flera. Det finns också information om historik och massor av statistik och mycket mera.
Pingst FFS

Studieförbundet Bilda

Bildalogotype_svart_small_trans.gif

Bilda erbjuder studiecirklar, kurser, kulturprogram och annan folkbildningsverksamhet. Hos oss möts svenska folkrörelser, tusenåriga kyrkliga traditioner, kulturer med rötter i olika delar av världen, ett fritt skapande inom populärmusik, körmusik, dans, hantverk och mycket annat; Folkbildning för människor i alla åldrar.
Bilda

Young Life Sverige

YL-sverige.jpg

Young Life består av vuxna som har ett stort hjärta för ungdomar. Vi vill finnas till för alla ungdomar oavsett personliga värderingar, hudfärg, religion, förmågor eller kultur. Vi tror på alla människors lika värde och rätt att få känna sig viktiga, behövda och älskade för den man är.
Ser det intressant ut?
Vill du veta mera, följ länken nedan
Young Life Sverige
Young Life USA

Centrumkyrkan Vallentuna ~ Kyrkan mitt i byn
Vikingavägen 1, Box 84, 186 22 Vallentuna ~ 08-511 785 75 ~ kyrkan@ckvallentuna.se